Pàgines

2013/03/22

BLOC DE NOTES > CASA UGALDE - JOSÉ ANTONIO CODERCH




Aquest és un dels primers croquis que JA Coderch va dibuixar per la Casa Ugalde (Caldes d'Estrac, 1951). Amb aquesta senzillesa, mostra d'una manera clara la seva preocupació per respectar unes determinades visuals i la vegetació existent en un lloc privilegiat sobre el mar.

FONT: JA Coderch de Sentmenat, Fochs C Editorial GG BCN 2001

NOTA: Amb aquest post titulat 'bloc de notes', he començat una sèrie d'entrades amb la filosofia de buscar apunts en llibretes, retalls,... que algun arquitecte va dibuixar per plasmar i recordar aspectes importants del lloc, de les intencions o de les reflexions sobre algun projecte. Si coneixeu algun document interessant, contacteu amb mi! Estaré encantat de rebre'ls i anar-los publicant periòdicament! Gràcies!

2 comentaris:

  1. Està bé posar els retalls i tal, però crec que seria interessant que expliquessis una mica més el projecte en qüestió i què vol dir el retall publicat, per què els que som ignorants del tema puguem aprendre quelcom :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones David,
      l'objectiu d'aquestes entrades no és explicar el projecte, sinó el document en si. Ara bé, intentaré fer més referències a com va afectar al projecte final. Gràcies per la recomanació!

      Elimina