Pàgines

2011/11/18

EMILIO DURÓ - OPTIMISMO E ILUSIÓN

Un bon amic, fa un parell de mesos, em va parlar sobre aquest personatge. No hi havia tornat a pensar, però l'altre dia vaig recuperar aquesta conferència impartida pel Sr. Duró. No us perdeu aquest personatge conegut com un 'motivador' i per divulgar conceptes com 'el coeficient d'optimisme'.

Ens aquests moments, on tot els joves tenim un futur no gaire nítid, una bona dosis d'optimisme no li fa mal a ningú!  Diu algunes veritats com a temples i us asseguro que riureu força! Ja em direu si la trobeu interessant! 



3 comentaris:

  1. M'encanta la frase "hay gente que ha pisado una mierda desde que ha nacido" jajaja Molt gran el discurs, merci per penjar-lo!
    I molt bo el teu blog tambe, et segueixo pel feed des del principi i tot i que alguns articles d'arquitectura no tinc valor de llegir-los sencers m'agrada molt com escrius i com tries les tematiques :)
    Una abracada crack!

    ResponElimina
  2. Té algunes frases i raonaments per enmarcar!
    Gràcies Xavi per la confiança!!
    Una abraçada molt forta!

    ResponElimina
  3. Maco!

    Ja he vist el vídeo i, sí, és molt bo. Diu grans veritats, i ho fa d'una manera que resulta molt amena i divertida. Altament recomanable.

    En qualsevol cas, la frase amb la que jo em quedo és: "i vosaltres sou els que heu de promoure la innovació?" Aquí a Espanya, amb un 40-i-escaig per cent d'atur entre la joventut, ho veig difícil.

    Una abraçada!

    ResponElimina